De GoFit-19 rittenkaart!!
Tijdens deze periode waarbij je misschien toch iets inactiever bent omdat je aan huis gekluisterd bent, ligt inactiviteit en eten (uit verveling) op te loer.

Daarom dit aanbod. Iedereen kan voor 5 euro per les meedoen met onze buiten- en/of online live streaming-lessen. Ook als je nog nooit bij ons een les hebt gevolgd kun je meedoen. Blijf fit en vrolijk tijdens de Covid-19 periode en blijf in beweging!

Ons aanbod bestaat uit zowel sport-/ yoga- en pilateslessen.

GO! Ik blijf graag FIT tijdens Covid en doe mee!


Als je in het bezit bent van een abonnement

Dan kun je je kosteloos inschrijven voor al onze buiten- en/of online streaming-lessen.

Als je in het bezit bent van een 10-rittenkaart
Dan krijg je van ons tijdens deze periode dubbele credits! Dus 2 online- of buitenlessen voor de prijs van 1. Alle huidige 10-rittenkaarten hebben wij tijdelijk op inactief gezet en jou een GoFit-19 rittenkaart met het dubbele aantal credits toegekend.

Je reserveert je lessen zoals altijd via Pay n Plan.

Tarieven

Wij vinden flexibiliteit belangrijk. Bij ons kies je het abonnement dat bij je past. Je betaalt bij ons geen inschrijfkosten en er zijn verder geen kleine lettertjes.

Als je frequent sport- en /of yogalessen wilt volgen, is een abonnement de voordeligste keuze.
En kun je minder regelmatig, maar wil je wel de flexibiliteit hebben van het volgen van groepslessen wanneer jij dat wilt, kies dan voor een 10-rittenkaart. Deze is bij ons niet persoonsgebonden en maar liefst een jaar geldig.

Wat je ook kiest; thee, mat, props en handdoek zijn bij ons altijd inbegrepen.

On hold

Corona-update; van 15 maart – 1 september 2020 kunnen de abonnementen niet on hold worden gezet. Als wij dit aan één persoon zouden toekennen, vinden wij dat dit voor iedereen moet gelden. En aangezien de huidige situatie uniek is en onduidelijk is hoe lang deze gaat duren en wij op dit moment de impact op zowel de bezetting als op onze financiële situatie (en daarmee de continuïteit van Studio van Hout) niet kunnen overzien, vragen wij om jullie begrip in deze.