27 maart 2020 – Ademworkshop met Melanie Wientjes (Pilates met Melanie)

Sta jij wel eens stil bij je ademhaling? Vooral wanneer je je iets teveel laat meevoeren in de hectiek van alledag, is het goed om de tijd te nemen om rustig in en uit te ademen. Weten hoe je je ademhalingspatroon kunt verbeteren? Kom dan op vrijdag 27 maart 2020 naar de workshop Adem.

Leer hoe je ademt, hoe je lichaam beweegt en voel wat een gezonde ademhaling betekent voor jou. Ontdek hoe een inademing je ruimte geeft en een uitademing ontspanning.

Last van stress? Dan is deze workshop vooral voor jou.

Kom lekkerder in je vel.

De workshop is een ontspannen moment voor jezelf, terwijl je leert om nog beter voor je lichaam te zorgen. Nu én in de toekomst.
De workshop laat je op een zachte manier voelen hoe je lijf werkt.

Word in een paar uur bijgepraat en leer iets voor de rest van je leven.

Over de trainer
Bij Pilates met Melanie staat een heldere stap-voor-stap uitleg voorop. Melanie Wientjes heeft een aanstekelijk enthousiasme en grote vaardigheid, waarmee ze haar liefde voor het lichaam overbrengt. “Ik werk expres met beeldende voorbeelden om de oefeningen te illustreren. Daardoor blijf je ze beter onthouden. Mijn ervaring is dat je ze op die manier ook makkelijker toepassen in je dagelijks leven.”

Praktisch
De workshop Adem vindt plaats op vrijdag 27 maart 2020, van 15.00 tot 18.30 uur. In Landsmeer, Dorpsstraat 42 (Studio van Hout). Meer weten? Stel je vraag via pilatesmetmelanie@outlook.com.

Inschrijven
Schrijf je in voor de workshop door een e-mail te sturen naar pilatesmetmelanie@outlook.com. Noteer in de e-mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, en noem de naam van de workshop: ADEM. Hierna ontvang je een factuur van € 40,00.
Kom je voor een herhalingsworkshop dan bedragen de kosten € 25,00.