Verhuur van (flex)werkplekken, vergaderlocatie, workshops, sport- & yogastudio | 06-36210030 | info@studiovanhout.nl

De voordelen van VERGADEREN bij Studio van Hout

  • Door Deskbookers uitgeroepen tot 1 v/d 12 mooiste business ruimtes in A’dam eo!! Vergaderen in huiskamersfeer
  • Twee minuten van ring Amsterdam (S117) en vlakbij Zaandam, maar voelt als ‘er echt even uit zijn’
  • Mogelijkheid tot serveren van heerlijke en healthy lunch
  • Vergaderen afwisselen met outdoorprogramma of yoga of workshop mindfulness zonder te verplaatsen
  • Gratis en voldoende parkeerplek
Mylene Oudejans
afspraakmaken

Nieuws van van hout

Ben jij benieuwd naar onze 1,5 meter ruimtes?

Dit is een bericht voor iedereen die opzoek is naar een fijne, veilige privé werk-/coachruimte of al eerder bij ons een werk-/coachruimte heeft gehuurd. En misschien ben je dat in de afgelopen per... Lees verder


Bij ons onbeperkt toiletpapier + handgel

Vandaag ontvangen jullie een kort bericht van ons. Met een brutale vraag. Zou je dit bericht willen lezen en doorsturen naar de personen voor wie dit een oplossing zou kunnen zijn? ******** ... Lees verder


Studio van Hout meetings vergaderarrangementen

VERGADERARRANGEMENTEN

Alleen bij ons kun je een brainstorm afwisselen met een workshop of outdoorprogramma in natuurgebied het Twiske. Dit ligt letterlijk om de hoek. Je kunt zelf een trainer inhuren, maar wij kunnen ook een dagprogramma verzorgen, inclusief catering op maat. Ook kun je na (of juist vóór) jullie presentatie een yoga- of mindfullness-sessie volgen in onze Body&Mind studio. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt én een leuke tijd heeft! Want dat vinden wij het belangrijkste. Dat dit ten goede komt aan de sfeer met een veel effectievere meeting tot gevolg, is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.

Ja, ik wil meer informatie

PAS OP VOOR VERGADERSLEUR

Leiden meetings bij jou op kantoor ook vaak tot lange en saaie sessies? Met zuchtende en gapende collega’s. Met als gevolg dat de hele groep gedemotiveerd raakt. En je wilde juist het tegenovergestelde bereiken! Teambuilding ho maar, want iedereen zit in z’n eentje te whatsappen. Geen brainstorm maar een braindrain…

VERGADERRUIMTE HUREN

Onze besloten vergaderzaal heeft plek voor 8 personen en is van alle technische gemakken voorzien. Het vergaderen doe je natuurlijk nog altijd zelf. Maar bij Studio van Hout kunnen we er in ieder geval voor zorgen dat je op een plek bent die zich onderscheidt van al het andere dat je tot nu hebt gezien. Vlakbij de stad, maar in een landelijke setting. Je bent er écht even uit.

Ja ik wil meer informatie

Studio van Hout vergaderruimte huren

Alles onder een dak

Je hebt het vast wel eens gedaan. Die jaarlijks terugkomende meeting met een teamuitje of bedrijfsuitje gecombineerd. Met een borrel achteraf.
Dan herken je dit vast wel. Jullie waren net lekker op weg met z’n allen, en dan moet er weer verplaatst worden. Iedereen weer naar zijn auto, hup naar de volgende locatie. Zonde van de tijd. En van de sfeer. Want jullie zaten er net zo lekker in.

Bij Studio van Hout voorkom je dit. Vergaderen, het volgen van een training of workshop (of misschien wel yoga) en een outdoorprogramma in natuurgebied het Twiske. Het kan allemaal. En allemaal onder één dak. Nou vooruit, het Twiske is twee minuten lopen.
En voor die lekkere lunch of gezellige borrel hoef je de deur in ieder geval ook niet uit.

studio van Hout breakout room

ONZE BREAKOUT ROOM

Creativity is the power to connect the seemingly unconnected (William Plomer)

Soms moet je gewoon éven afstand nemen om het grotere plaatje te zien. Of om nieuwe verbanden te leggen. Wij hebben diverse creatief ingerichte breakout rooms. Om even te chillen en de boel te laten bezinken. Of juist om met een klein groepje verder de diepte in te gaan.
Informeer naar de mogelijkheden.

FILES EN OVERVERHITTING

Ook brengt vergaderen in de stad vaak vertragingen en parkeerproblemen met zich mee. Bij het versturen van de uitnodiging voel je je daar soms ook wel een beetje opgelaten over. Deelnemers hebben lang naar een parkeerplek gezocht en komen te laat en oververhit binnen. En tussendoor moet de meter ook nog bijgevuld worden. Weg concentratie. Weg focus. Zonde! Bij Studio van Hout is altijd gratis en voldoende parkeerplek. Dan hoef je daar ook niet meer over in te zitten.

Parkeertip!
Als er geen parkeerplek is in de Dorpsstraat zelf, ga je vlak voor/na Studio van Hout (afhankelijk van welke kant je komt) bij het bord met ‘P-SPORTPARK’ de Sportlaan in. Doorrijden richting het water en daar is een groot parkeerterrein (2 min. lopen). Parkeren is overal gratis.

CATERING

Koffie, cappuccino, kruidenthee en vers muntwater is natuurlijk volop beschikbaar, zoveel als je wilt. Net als een kleine snack. Ook een lekkere en gezonde lunch of uitgebreide borrel kunnen we verzorgen. Zodat jij een onvergetelijk succes hebt met jouw zakelijke event, vergadering of training.
Vlakbij de stad, maar in een landelijke setting.
Je bent er écht even uit.
Informeer naar de mogelijkheden.

Studio van Hout catering
Ja, ik wil een online rondleiding

JA! HOUT MIJ OP DE HOOGTE

Vul hier je e-mailadres in en laat je verras- sen door onze speciale acties.