Verhuur van (flex)werkplekken, vergaderlocatie, workshops, sport- & yogastudio | 06-36210030 | info@studiovanhout.nl

Hieronder vind je een overzicht van het totaalaanbod van de workshops die we tot nu toe bij Studio van Hout hebben georganiseerd. Heb je zelf een suggestie voor een workshop, of beschik je zelf al over een groep deelnemers met workshopleider en zoek je alleen een workshopruimte? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee. Waar je ook voor kiest, bij ons staat de koffie, (organic) thee, snacks en fruit altijd gratis voor je klaar. Ook kun je de workshop starten of afsluiten met een heerlijke en gezellige lunch of borrel.

Ja ik wil meer info.

Workshop Handlettering
Je hebt het vast wel eens gezien: kaarten, posters, krijtborden met een tekst in getekende letters. Dat kun jij ook zelf!
Door middel van oefeningen en schetsen leer je in een paar uur een aantal technieken van handlettering en ja je naar huis met een zelfgemaakte kaart of illustratie.
Tijdsduur: 2,5 uur
Kosten: 35,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Restorative Aerial Yoga
Kom ervaren hoe het is om heerlijk te kunnen stretchen, cocoonen en bijna gewichtsloos te kunnen ontspannen terwijl je wordt gedragen door het doek. Geen (yoga) ervaring vereist.
Tijdsduur: 1,5 uur
Kosten: vanaf 15,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Workshop Macramé
Weer helemaal terug van weggeweest! Leer in drie uurtjes de knoopjes van het vak en ga met zo’n mooi en supergezellig zelfgemaakt wandkleed maar huis.
Tijdsduur: 3 uur
Kosten: 35,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Workshop Rust in je Interieur
Vaak is ons interieur een gevolg van trends en willekeurige keuzes. Maar tijdens deze workshop leer je hoe je per ruimte vooral naar de behoefte (van de bewoner) en de functie van de ruimte kunt kijken. Hierdoor creëer je meer harmonie en een prettige energie in je huis.
Tijdsduur: 3 uur
Kosten: vanaf 35,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Dromenvanger maken (ook Ouder + Kind)
(Samen met je kind/klein) creatief bezig zijn en naar huis gaan met een prachtig kunstwerk. Je leert ook over de oorsprong van de dromenvanger en het gebruik van verschillende materialen en hoe deze te verwerken in een prachtige XL dromenvanger.
Tijdsduur: 1,5/2 uur
Kosten: vanaf 25,00 (per stel bij Ouder + Kind)

Ja, stuur mij meer info

Workshop Restyle je Spreekstijl
Aan de hand van o.a. TV-fragmenten (Boer zoekt Vrouw, DWDD, Dr. Phill en Vier Handen op één Buik) krijg je tijdens deze workshop lachenderwijs inzicht in waar het nou vaak misgaat in communicatie. Bv. op je werk, met je partner, je kind. Met je (schoon)ouders of misschien zo nu en dan wel met je beste vriend of vriendin.Superleuk en leerzaam!
Tijdsduur: 2,5 uur
Kosten: vanaf 35,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

SUPPEN/Windsurfen in ’t Twiske
Heerlijk lachen, ontspannen én bewegen in het prachtige natuurgebied ’t Twiske wat hier letterlijk om de hoek ligt. Samen met een groep vriendinnen, collega’s of met de hele familie. Zowel windsurfen als Suppen (Stand Up Paddle board) is voor jong en oud, geen ervaring vereist.
Tijdsduur: 1,5-2 uur
Kosten: vanaf 30,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Workshop Familie-opstellingen
“Over de stenen die de ouders niet opruimen, struikelen onze kinderen.”
Dit Surinaamse gezegde vat mooi samen waar een familie-opstelling over gaat. In je leven ben je niet alleen. Nooit geweest ook. De mensen om je heen doen wat met je. En ook al ben je je daar eigenlijk helemaal niet van bewust, ze bepalen voor een deel jouw leven en vormen je tot wie je bent en waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt.
Tijdsduur: 1,5 uur
Kosten: vanaf 55,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Workshop Ouder + Kind Yoga

Lekker samen actief zijn én ontspannen, zelf ook weer even kind zijn, plezier maken en even een moment van bewust aandacht hebben voor elkaar.
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd kind: 5-12 jaar
Kosten: vanaf 15,00 per stel (ouder + kind)

Ja, stuur mij meer info

YOGA: Yin, Vinyasa, Yin/Yang, Flow
Wij hebben zo’n breed aanbod aan diverse vormen van yoga en docenten dat er altijd wel iets voor jou/jullie tussen zit. Kijk op studiovanhout.nl/body-en-mind-lesomschrijvingen voor de specifieke lesomschrijvingen.
Tijdsduur: 1,5-2,5 uur
Kosten: vanaf 15,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Workshop Zelfverdediging (mannen en vrouwen)
Tijdens deze workshop worden verschillende aspecten van een fysieke of verbale confrontatie behandeld. Centraal staat het thema ‘de kracht van het midden’. Op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau is het essentieel het midden te vinden en in het midden te blijven: De meest veilige en neutrale positie handhaven en zodoende elke situatie controleren.
Tijdsduur: 2 uur
Kosten: vanaf 30,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Workshop/cursus Shiatsu
Shiatsu (letterlijk: vinger-druk) is een vorm van drukpuntmassage op de energiebanen of meridianen , of acupressuur. Door deze meridianen stroomt levensenergie of Ki. Door verschillende omstandigheden, zoals stress, vermoeidheid, verdriet, blessures, slaaptekort, etc. kan de Ki niet optimaal stromen, wat weer resulteert in uiteenlopende klachten, zoals: rugpijn, hoofdpijn, maag- en darmklachten, huiduitslag, verstoorde emoties, onrust, slaapklachten, eetklachten etc. Shiatsu brengt het lichaam weer in balans waardoor klachten worden verholpen. Na deze cursus kun je ook vrienden/familie behandelen.
Tijdsduur: 2 uur per avond
Kosten: vanaf 37,50 p.p. per avond

Ja, stuur mij meer info

Workshop/cursus Mindfulness 
Hoe vaak draaien we niet op routine? Stop die automatische piloot! Mindfulness is een methode die je leert op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag. Mensen gaan mindfulness doen om tal van redenen: om meer rust te ervaren, minder te piekeren, beter om te kunnen gaan met stress, zich beter te kunnen concentreren, gelukkiger te worden, meer te kunnen genieten, effectiever te werken of beter te slapen
Tijdsduur: 2 uur
Kosten: vanaf 35,00 p.p.

Ja, stuur mij meer info

Ja, ik wil een online rondleiding

JA! HOUT MIJ OP DE HOOGTE

Vul hier je e-mailadres in en laat je verras- sen door onze speciale acties.