Verhuur van (flex)werkplekken, vergaderlocatie, workshops, sport- & yogastudio | 06-36210030 | info@studiovanhout.nl

Hieronder vind je een overzicht van het (zakelijke) totaalaanbod van de workshops die je bij Studio van Hout kunt volgen. Bijvoorbeeld als leuke, inspirerende en ontspannende afwisseling van jullie vergadering of brainstormsessie bij Studio van Hout. Heb je zelf een suggestie voor een workshop, of beschik je zelf al over een groep deelnemers met workshopleider en zoek je alleen een workshop- en/of vergaderrruimte? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee. Waar je ook voor kiest, bij ons staat de koffie, (organic) thee, snacks en fruit altijd gratis voor jullie klaar. Ook kun je een workshop tijdens jullie teamuitje of bedrijfsuitje starten of afsluiten met een heerlijke en gezellige lunch of borrel.

Ja, ik wil meer info

SUPPEN in ‘t Twiske
Heerlijk lachen, ontspannen én bewegen in het prachtige natuurgebied ‘t Twiske wat hier letterlijk om de hoek ligt. Samen met een groep vriendinnen, collega’s of met de hele familie. Zowel windsurfen als Suppen (Stand Up Paddle board) is voor jong en oud, geen ervaring vereist.
Tijdsduur: 1,5-2 uur
Kosten: vanaf 30,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

Mindfulness workshop
Hoe vaak draaien we niet op routine? Stop die automatische piloot! Mindfulness is een methode die je leert op een accepterende manier om te gaan met alles wat zich aandient in het leven van alledag. Mensen gaan mindfulness doen om tal van redenen: om meer rust te ervaren, minder te piekeren, beter om te kunnen gaan met stress, zich beter te kunnen concentreren, gelukkiger te worden, meer te kunnen genieten, effectiever te werken of beter te slapen.
Tijdsduur: 2 uur
Kosten: vanaf 35,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

Workshop Tai Chi
Tai Chi bestaat al honderden jaren en wordt nog altijd beoefend door een groot deel van de Chinese bevolking. Oorspronkelijk als zeer effectieve zelfverdediging, is Tai Chi langzaam uitgegroeid als een methode om de gezondheid te verbeteren, een kalme geest te verkrijgen en een gezonder leven te leiden.
Tijdsduur: 2 uur
Kosten: vanaf 30,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

Workshop Restyle je Spreekstijl
Aan de hand van o.a. TV-fragmenten (Boer zoekt Vrouw, DWDD, Dr. Phill en Vier Handen op één Buik) krijg je tijdens deze workshop lachenderwijs inzicht in waar het nou vaak misgaat in communicatie. Bv. op je werk, met je partner, je kind. Met je (schoon)ouders of misschien zo nu en dan wel met je beste vriend of vriendin.Superleuk en leerzaam!
Tijdsduur: 2,5 uur
Kosten: vanaf 35,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

Workshop Restorative Aerial Yoga
Kom ervaren hoe het is om heerlijk te kunnen stretchen, cocoonen en bijna gewichtsloos te kunnen ontspannen terwijl je wordt gedragen door het doek. Geen (yoga) ervaring vereist.
Tijdsduur: 1,5 uur
Kosten: vanaf 17,50 p.p.

Ja, ik wil meer info

Workshop Strike Fit
Strike Fit is een dynamische les waar elementen uit de vechtsport, fitness en yoga elkaar ontmoeten. Je werkt alleen of met tweetallen aan je conditie, weerbaarheid, souplesse, reactievermogen en zelfvertrouwen.
Tijdsduur: 2 uur
Kosten: vanaf 35,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

Workshop Zelfverdediging (mannen en vrouwen)
Tijdens deze workshop worden verschillende aspecten van een fysieke of verbale confrontatie behandeld. Centraal staat het thema ‘de kracht van het midden’. Op zowel fysiek, mentaal als energetisch niveau is het essentieel het midden te vinden en in het midden te blijven: De meest veilige en neutrale positie handhaven en zodoende elke situatie controleren.
Tijdsduur: 2 uur
Kosten: vanaf 35,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

YOGA: Yin, Vinyasa, Yin/Yang, Flow
Wij hebben zo’n breed aanbod aan diverse vormen van yoga en docenten dat er altijd wel iets voor jou/jullie tussen zit. Kijk op studiovanhout.nl/body-en-mind-lesomschrijvingen voor de specifieke lesomschrijvingen.
Tijdsduur: 1,5-2,5 uur
Kosten: vanaf 15,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

Workshop Dromenvanger maken
Creatief bezig zijn en naar huis gaan met een prachtig kunstwerk. Je leert ook over de oorsprong van de dromenvanger en het gebruik van verschillende materialen en hoe deze te verwerken in een prachtige XL dromenvanger.
Tijdsduur: 1,5/2 uur
Kosten: vanaf 25,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

Windsurfen in ‘t Twiske
Heerlijk lachen, ontspannen én bewegen in het prachtige natuurgebied ‘t Twiske wat hier letterlijk om de hoek ligt. Samen met een groep collega’s, waarbij je meestal in duo’s (samen)werkt. Zowel windsurfen als Suppen (Stand Up Paddle board) is voor jong en oud, geen ervaring vereist.
Tijdsduur: 1,5-2 uur
Kosten: vanaf 30,00 p.p.

Ja, ik wil meer info

Ja, ik wil een online rondleiding

JA! HOUT MIJ OP DE HOOGTE

Vul hier je e-mailadres in en laat je verras- sen door onze speciale acties.