Verhuur van (flex)werkplekken, vergaderlocatie, workshops, sport- & yogastudio | 06-36210030 | info@studiovanhout.nl

Wij, Waldo en Mylène zijn na tien jaar op het tropische Bonaire gewoond te hebben als een blok gevallen voor dit prachtige pand aan de Dorpsstraat 42 in hartje Landsmeer.
We zagen direct de mogelijkheden om van deze oude fysiotherapiepraktijk een huiselijke, eigenzinnige ontmoetingsplek te maken met als grootste doel; mensen inspireren en verbinden.

Wij hebben jarenlange ervaring als meubelmaker, sportinstructeur, interieur-stylist en met het runnen van een eigen winkel.
Tel hierbij ons grenzeloos enthousiasme om mensen te verbinden en een fijne tijd te bezorgen op en het concept Studio van Hout was geboren.

En hadden we al verteld dat wij beiden verliefd zijn op hout?
De heerlijke geur van nieuw vurenhout, karaktervol hergebruikt sloop- of steigerhout, of de prachtig afgeronde hoeken van aangespoeld drijfhout.
In de tweede helft van 2016 zijn we non-stop bezig geweest met de verbouwing en ‘verhoutisering’ van deze prachtige locatie met als doel hier een ‘place like home’ voor iedereen te creëren.

Een ontmoetingsplek waar je kunt (flex)werken, ontspannen (yoga), een training of workshop kunt volgen of aan je body (en mind!) kunt werken met onze zogenaamde Balans&Meer core-training’, die je houding verbetert en je hele lijf sterker maakt.

Handgemaakt van Hout
Op Bonaire hadden we een winkel waar we zelfgemaakte schilderijen, souvenirs en woonaccessoires verkochten.
Die maakten we voor het grootste gedeelte allemaal zelf.

Enerzijds deden we dit omdat we daar allebei ontzettend blij van worden.

Anderzijds was het noodzaak. Op een klein eiland als Bonaire (16.000 inwoners) moet je het doen met wat er is.
Of beter gezegd. Wat er per boot of vliegtuig wordt aangevoerd. Of wat er aanspoelt.
Dat maakt je dus afhankelijk. Maar ook vindingrijk en creatief!

Toen we terugkwamen in Nederland, werden we overvallen door het enorme aanbod van producten.

Maar de gewoonte om dingen te recyclen, desnoods voor een heel ander doel dan dat ze ooit zijn gemaakt of bedacht, is blijkbaar diep ingesleten.
Bij Studio van Hout zijn hierdoor weinig dingen standaard. In elke ruimte zul je verrast worden door aparte materiaalcombinaties en functionele eye catchers met een twist.
En ja, die zijn vaak van hout.

Heb je een vraag? Kunnen wij iets voor je betekenen of wil je graag een rondleiding met een lekker kopje koffie of thee?
Wij vinden het erg leuk als je contact met ons opneemt.

Warme groet,
Waldo en Mylène

Ja, ik wil een online rondleiding

JA! HOUT MIJ OP DE HOOGTE

Vul hier je e-mailadres in en laat je verras- sen door onze speciale acties.