ONZE HUURDERS

Mogen wij je even voorstellen?
Sinds onze opening in januari 2017 hebben wij ontzettend veel leuke en inspirerende mensen mogen ontmoeten.
Een grote groep daarvan zijn de ZZP’ers, ondernemers, coaches, consultants, masseurs en therapeuten die bij ons regelmatig een privé werkruimte huren. En wat hiervan het allermooiste is? Dat er binnen Studio van Hout een verbinding tussen deze ‘collega’s’ ontstaat. Dat ze elkaar inspireren, motiveren, kennis en zelfs soms klanten met elkaar delen omdat alle partijen daar baat bij hebben.

Ben je ook op zoek naar een flexwerkruimte met huiskamergevoel waar je lekker kunt werken en ook jouw klanten/cliënten kunt ontvangen? Kom dan langs voor een kopje koffie/thee en kies tijdens de rondleiding jouw favoriete ruimte. Wordt het Flamboyant, Divi Divi, of toch liever Tamarinde of Oleander?

Een selectie van onze vaste huurders:

Het Coachhuis

Per 1 september 2018 zijn wij aangesloten bij Het Coachhuis.
Dit betekent dat leden van Het Coachhuis (coaches, trainers, therapeuten, mediators en andere professionals) nu ook Studio van Hout als locatie kunnen boeken. Wij bieden voor deze groep prettige en representatieve coach-/gespreksruimtes, spreekkamers en groepsruimtes. Allemaal in huiselijke stijl en laagdrempelige sfeer.
www.hetcoachhuis.nl | 070 215 53 17

logo-coachhuis

Drijfverentraining + NLP training| Jacqueline Tunc

Jacqueline Tunc (1981) werkt ruim 18 jaar als (interim)manager en heeft sinds 2015 een eigen trainings- en coachingpraktijk. Jacqueline huurt de ruimte ‘Flamboyant’ bij Studio van Hout en verzorgt bij ons (als internationaal gecertificeerd NLP-Trainer) NLP trainingen, de Drijfverentraining en individuele coaching.

Haar motivatie: jij kunt alles bereiken wat je wilt én daar heb je iets in te doen. Namelijk: gewoon doen! Visualiseer de stip aan de horizon, geloof in jezelf, zet stappen en ga ervoor. En de vraag ‘hoe dan?’ Daar krijg je écht antwoord op.
Jij hebt de keuze; investeren in jezelf en de verandering die jij wilt of je huidige situatie te accepteren.

Als je kiest voor coaching of training bij Jacqueline, kies je voor verandering en sla je uren overmatig diagnosticeren over. Ze legt je niet op wat goed is voor jou, waar jij naartoe moet en wat jouw pad is. Jij bepaalt je eigen richting.

www.drijfverentraining.nl | info@drijfverentraining.nl |  06 128 831 90

Jacqueline Tunc

Career Academy | Karin Weening

Je leven en je omgeving veranderen voortdurend. De geboorte van je kind, een verhuizing of het overlijden van een dierbare. Ook in je werkomgeving zijn er af en toe veranderingen die impact hebben. Je past je voortdurend aan. De ene keer gaat dat als vanzelf en de andere keer kan het ervoor zorgen dat je even vastloopt. Soms is het dan even stilstaan of vertragen om eens goed te kijken waar je heen wilt. Een mooie kans dus, om weer jezelf te resetten, je carrière een boost te geven of een switch te maken.
En op zo’n moment schakel je Karin van Career Academy in. Zij helpt je een sprong te maken in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Want zeg nou zelf: een carrière is toch meer dan alleen geld verdienen?
www.career-academy.nl | karin@career-academy.nl | 06 538 437 08

Career Academy Karin

LinK! (organisatie- en familieopstellingen) | Lieve en Karin

Wat houd je tegen? Tijd voor een verrassende organisatie- of familieopstelling. Je onderzoekt een thema, probleem of vraag en ontdekt je eigen patronen. En hoe je ze kunt doorbreken!
Lieve (Het Werkt) en Karin (Career Academy), vormen samen LinK en zijn gespecialiseerd in kwesties rond opgroeien, studiekeuze, ouderschap, carrière en over je eigen grenzen gaan. Met LinK bundelen ze hun krachten om jou verder te helpen.
www.facebook.com/pg/Linkinzichtenontwikkeling | info@linkinzichtenontwikkeling.nl| Tel: 06 214 794 84 / 06 53 84 37 08

Lieve en Karin

TriggerTouch – Hanneke Heij

Hanneke is psychomotorisch- en triggerpoint therapeut. Ze is gespecialiseerd in pijnproblematiek veroorzaakt door spieren, klachten aan het bewegingsapparaat, chronische pijn en daaruit voortvloeiende psychosociale klachten. Ze is directeur van de opleiding Triggerpointcoach en geeft les en intervisie aan collega’s. Hanneke is op woensdag bij ons aanwezig.
www.triggertouch.nl | welkom@triggertouch.nl | 06 475 785 66

Hanneke Heij

Logopedie Landsmeer | Heidi Sneeuw en Evelien Eefting

Kort samengevat houdt Logopedie Landsmeer zich bezig met behandelingen die gericht zijn op het optimaliseren van de communicatie van het kind met zijn omgeving.
Zowel Heidi als Evelien hebben beiden meer dan 22 jaar ervaring en werken zij met veel plezier met (jonge) kinderen met spraak-, taal-, en communicatieproblemen. Tevens werken zij met met kinderen en jong volwassenen met spelling-, dyslexie-,  lees- en rekenproblemen.
www.logopedielandsmeer.nl | info@logopedielandsmeer.nl | 06 383 834 01

Heidi Sneeuw II
Evelien Eefting

Snapsynaps | Marloes Hartman

Dit expertisecentrum voor kind en jeugdpsychologie is gespecialiseerd in concentratieproblemen, ADHD/ADD, angsten en leerproblemen bij kinderen en jongeren. Marloes Hartman is doorgaans op maandag en dinsdag namens Praktijk Rood bij Studio van Hout aanwezig. Marloes is sinds 1999 zowel als leerkracht als Intern Begeleider (IB’er) werkzaam in het basisonderwijs geweest. “Maar ik wilde nog meer weten en leren”, zegt Marloes. En een studie orthopedagogiek volgde.
Kinderen kunnen bij Marloes terecht als ze merken dat hard werken op school en thuis niet het gewenste resultaat oplevert, waardoor ze gaan twijfelen over zichzelf. Dan kun je samen met Marloes op onderzoek uitgaan. Met reken- of leestestjes, of opdrachten waardoor je er achterkomt op welke manier jij het beste leert. Met de zogenaamde Cogmed werkgeheugen training kan Marloes je helpen om je beter te leren concentreren en om meer rust en focus te creëren. Meer weten? Neem direct contact op met Marloes.
www.snapsynaps.nl | marloes@snapsynaps.nl | 06 – 223 828 41

Marloes Hartman

Kim Rietvink Coaching

Hoi! Ik ben Kim, spiritueel ondernemerscoach en run een succesvolle online coachpraktijk. Nadat ik jarenlang als sales- en event manager had gewerkt, raakte ik mezelf volledig kwijt. Onbewust was ik mezelf voorbij gelopen met flink overgewicht, onzekerheid, futloosheid en een heftige burnout als resultaat.

Ik besloot het roer om te gooien en in mezelf te gaan investeren. Dankzij diverse coachtrajecten, opleidingen etc. en die lessen toe te passen, lukte het me om in 2 jaar tijd 20kg af te vallen, herstelde ik van een burnout, zei ik (tegen alle adviezen in) mijn baan op en startte ik mijn eigen bedrijf. En met succes! Binnen een jaar tijd kan ik leven van mijn eigen bedrijf en kan ik elke dag doen wat ik het liefste doe.

Het is mijn missie dat alle vrouwen weer gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn en dat ze gaan leven en ondernemen vanuit de juiste energie. Het is mijn kracht om mensen te bevrijden en ze in beweging te krijgen; dat ze echt gaan DOEN wat ze willen. Cut the Crap and Chase your Dreams is dan ook mijn motto.”
www.kimrietvink.nl | contact@kimrietvink.nl | 06 154 343 48

Kim Rietvink

Mogen Zijn | Linda van Altena

Ben je waar je wilt zijn? Voel je je daar goed? Of wil je het anders?
Linda is Intuïtief coach en gaat samen met jou op zoek naar je eigen antwoord. Meer vanuit je gevoel dan vanuit je hoofd. Hier voor maakt zij gebruik van verschillende methodes zoals natuurcoaching (lekker het Twiske in), opstellingen en/of grondankers.
Ook voor reiki behandelingen van 1 of 1,5 uur kun je bij haar terecht. Ervaren waar je op dit moment bent en hoe je lijf voelt. Een heerlijk moment voor jezelf. 
www.mogenzijn.nl | info@mogenzijn.nl | 06 255 143 46

Linda van Altena

Praktijk Boom | Hanneke Schripsema (psycholoog) en Marion Janse (coach)

Praktijk Boom is er voor ouders en kinderen.
Binnen Praktijk Boom geloven we dat het antwoord in jou als ouder en in je kind aanwezig is en wij noemen dat jouw ‘eigen wijsheid’.
Die eigen wijsheid heeft iedereen, maar er zijn momenten dat je het -terwijl het wel in je aanwezig is- niet helder kunt krijgen. Dan kan het prettig zijn als er iemand met jullie een stukje mee wandelt om het samen helder te krijgen.
Onze begeleiding ligt dan ook op het vlak van bewustwording van je eigen wijsheid en kwaliteiten en geven deze graag wortels zodat jullie/ jij kan groeien als een boom. Praktijk Boom is bij Studio van Hout aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.
www.praktijkboom.com | info@praktijkboom.com | 06-24696396 (Hanneke) of 06- 43284074 (Marion)

Nederland , Landsmeer 18-07-2018, praktijk boom. Hanneke en Marion ,foto ineke Oostveen,

MAR – Massage Aandacht Relaxen | Maryan van Oord

Je kunt niet alleen voor een ontspanningsmassage bij Maryan terecht maar ook voor gerichte klachtenbehandeling en de zgn, AromaTouch therapie. Maryan is er op donderdag, maar in overleg is een afspraak in de avonduren ook mogelijk
www.facebook.com/pg/MARMassageAandachtRelaxen | m.oord69@outlook.com | 06 – 243 870 82

Maryan van Oord

Hypnotherapie voor jou | Debbie Steur

Hypnotherapie is een vorm van therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose/trance om klachten en problemen bij de wortel aan te pakken en blijvend op te lossen. Hypnose is een mengeling van concentratie, focus en aangename diepe ontspanning. Een groot voordeel van hypnose is dat je gemakkelijker open staat voor positieve ideeën of suggesties.
Bij Debbie is het mogelijk om zonder dieet af te slanken door middel van een virtuele maagband. Zonder echte operatie alle voordelen van een maagband ervaren, en daarbij leert het je om weer naar je gevoel te luisteren, gezond te eten en nooit meer te veel te eten
www.hypnotherapievoorjou.nl | info@hypnotherapievoorjou.nl | 06 238 235 71

Debbie Steur

Your Coach at Work | Ingrid Boerbank

Ingrid is coach en schaakt met jou op meerdere borden tegelijkertijd.  Ze is erg goed in het plaatsen van iemands persoonlijke situatie in de context van de ontwikkelingen in de organisatie. Ze begeleidt en adviseert bij loopbaanvraagstukken, arbeidsconflicten of burn-out. Bij haar kun jij ook terecht voor een adviesgesprek op basis van een Vitaalscan, een stresstest of de Odin Devellopment Compas (ODC). Haar cliënten ontvangt ze bij Studio van Hout.
www.yourcoachatwork.nl/ingrid | i.boerbank@yourcoachatwork.nl | 06 – 380 465 92

Ingrid Boerbank

Pauline de Wilde | Presentatrice en dagvoorzitter

Pauline is freelance presentatrice, dagvoorzitter en motivational speaker en gebruikt Studio van Hout af en toe als een inspirerende plek om teksten te schrijven en haar klussen voor te bereiden. Daarnaast werk ze aan haar LEF-programma, waarbij ze mensen helpt de volgende stap in hun leven te zetten. En ze wordt vooral ook erg blij van het contact met de overige flexwerkers.
www.paulinedewilde.com | pauline@paulinedewilde.com

Pauline de Wilde II

ArtoVivo Coachhouse | Beatrix Baron

Beatrix helpt mensen die mentaal vastlopen weer in beweging te komen. Haar kracht is mensen te motiveren de beste versie van zichzelf te worden. Persoonlijk, professioneel of beide. Ze helpt je oa. bij stress, burn-out, depressie, negatieve emoties, laag zelfbeeld, onzekerheid, angst en onverwerkt trauma. Begeleiding in NL∙Dui∙Eng. Beatrix ontvangt haar cliënten bij Studio van Hout.
www.artovivo.com | info@artovivo.com | 06 51 22 7853

Beatrix Baron

Zo wil ik leven-praktijk voor levenskunst | Jacqueline Vader

Jacqueline heeft een praktijk voor Zijnsoriëntatie en biedt meditatie, training en padcoaching aan mensen die hun vrije aard willen leven. Naast padcoaching in de vorm van individuele gesprekken en relatiegesprekken, geeft zij trainingen, studiegroepen en meditatielessen. En deze vinden regelmatig bij Studio van Hout plaats.
www.zo-wil-ik-leven.nl | info@zo-wil-ik-leven.nl | 06 – 268 104 02

Jacqueline Vader

Cibell Yecerra Coaching & Hypnotherapy

Wat als je één ding zou kunnen veranderen in je leven. Wat zou je dan kiezen?Worstel je misschien met: Angst voor honden, smetvrees of vliegangst? Allergieën? Depressiviteit of lusteloosheid? Pijn in je hoofd, buik of rug? Onzekerheden voor openbaar spreken, examenvrees of sociale contacten? Grote kans dat je in de loop van je leven een blokkade hebt gevormd die een deel van een plezier in je leven weghaalt. Wat nu als je die ene blokkade weg kon nemen? Mijn naam is Cibell Yecerra. En ik help mensen ongewenst gedrag te veranderen, zodat je jouw fijnste leven kunt leiden.
www.hypnoliberate.com | connect@hypnoliberate.com | 06 – 144 680 59

Cibell Yecerra