ONZE HUURDERS

Mogen wij je even voorstellen?
Sinds onze opening in januari 2017 hebben wij ontzettend veel leuke en inspirerende mensen mogen ontmoeten.
Een grote groep daarvan zijn de ZZP’ers, ondernemers, coaches, consultants, masseurs en therapeuten die bij ons regelmatig een privé werkruimte huren. En wat hiervan het allermooiste is? Dat er binnen Studio van Hout een verbinding tussen deze ‘collega’s’ ontstaat. Dat ze elkaar inspireren, motiveren, kennis en zelfs soms klanten met elkaar delen omdat alle partijen daar baat bij hebben.

Ben je ook op zoek naar een flexwerkruimte met huiskamergevoel waar je lekker kunt werken en ook jouw klanten/cliënten kunt ontvangen? Kom dan langs voor een kopje koffie/thee en kies tijdens de rondleiding jouw favoriete ruimte. Wordt het Flamboyant, Divi Divi, of toch liever Tamarinde of Oleander?

Een selectie van onze vaste huurders:

Het Coachhuis

Sinds 1 september 2018 zijn wij aangesloten bij Het Coachhuis.
Dit betekent dat leden van Het Coachhuis (coaches, trainers, therapeuten, mediators en andere professionals) Studio van Hout als locatie kunnen boeken. Wij bieden voor deze groep prettige en representatieve coach-/gespreksruimtes, spreekkamers en groepsruimtes. Allemaal in huiselijke stijl en laagdrempelige sfeer.
www.hetcoachhuis.nl | 070 215 53 17

logo-coachhuis

Mirjam Janse, Tranformational Coach | Medium

Als je er aan toe bent om eerlijk en open naar je leven te kijken en bereid bent om diepgaande veranderingen toe te staan, dan heb je aan Mirjam een goede begeleider in je proces. Zij is een Certified Transformational Coach, Accredited Healer en Medium. Ze is helderziend en helderwetend en met haar gaven staat ze je graag bij in het inzicht krijgen in je remmingen en blokkades, ook als die in vorige levens of andere zielservaringen hun oorsprong hebben. Je wordt je bewust van je talenten en gaat de grote lijn in je leven zien.

Mirjam gebruikt onder meer Cord Cutting, Soul Retrieval, Spirit Release en Regressie om je zonder bagage, maar met een helder idee van je zielsintentie, op je unieke pad te zetten. Drie sessies van anderhalf uur kunnen voldoende zijn om je leven blijvend een andere wending te geven, zodat je kunt genieten van een zinvol, gezond en vrij leven.
www.mirjamjanse.com | mail@mirjamjanse.com | 06 261 329 72

Zie ook haar video’s op Youtube. 

Portret Mirjam studio van Hout

MAR – Massage Aandacht Relaxen | Maryan van Oord

Je kunt niet alleen voor een ontspanningsmassage bij Maryan terecht maar ook voor gerichte klachtenbehandeling en de zgn, AromaTouch therapie. Maryan is er op donderdag, maar in overleg is een afspraak in de avonduren ook mogelijk
www.facebook.com/pg/MARMassageAandachtRelaxen | m.oord69@outlook.com | 06 – 243 870 82

Maryan van Oord

Hypnotherapie voor jou | Debbie Steur

Hypnotherapie is een vorm van therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose/trance om klachten en problemen bij de wortel aan te pakken en blijvend op te lossen. Hypnose is een mengeling van concentratie, focus en aangename diepe ontspanning. Een groot voordeel van hypnose is dat je gemakkelijker open staat voor positieve ideeën of suggesties.
Bij Debbie is het mogelijk om zonder dieet af te slanken door middel van een virtuele maagband. Zonder echte operatie alle voordelen van een maagband ervaren, en daarbij leert het je om weer naar je gevoel te luisteren, gezond te eten en nooit meer te veel te eten
www.hypnotherapievoorjou.nl | info@hypnotherapievoorjou.nl | 06 238 235 71

Debbie Steur

Pauline de Wilde | Presentatrice en dagvoorzitter

Pauline is freelance presentatrice, dagvoorzitter en motivational speaker en gebruikt Studio van Hout af en toe als een inspirerende plek om teksten te schrijven en haar klussen voor te bereiden. Daarnaast werk ze aan haar LEF-programma, waarbij ze mensen helpt de volgende stap in hun leven te zetten. En ze wordt vooral ook erg blij van het contact met de overige flexwerkers.
www.paulinedewilde.com | pauline@paulinedewilde.com

Pauline de Wilde II

ArtoVivo Coachhouse | Beatrix Baron

Beatrix helpt mensen die mentaal vastlopen weer in beweging te komen. Haar kracht is mensen te motiveren de beste versie van zichzelf te worden. Persoonlijk, professioneel of beide. Ze helpt je oa. bij stress, burn-out, depressie, negatieve emoties, laag zelfbeeld, onzekerheid, angst en onverwerkt trauma. Begeleiding in NL∙Dui∙Eng. Beatrix ontvangt haar cliënten bij Studio van Hout.
www.artovivo.com | info@artovivo.com | 06 51 22 7853

Beatrix Baron