ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STUDIO VAN HOUT | SPORT- EN YOGALESSEN
1. Je hebt het lidmaatschap op jouw naam afgesloten. Je mag er alleen zelf gebruik van maken. Dus niet je buurman/-vrouw, collega, zus of vriendin. Natuurlijk is hij/zij wel altijd van harte welkom om een gratis proefles te komen volgen.

2. We streven er altijd naar onze prijzen zo scherp mogelijk te houden.
Jaarlijks per 1 januari kunnen de abonnementstarieven automatisch -en dus zonder dat daarvoor aanzegging nodig is- worden herzien aan de hand van de Consumentenprijsindexcijfers (CPI).

Voor de actuele tarieven van de sport- & yogalessen, werkplekken en workshops kun je altijd kijken op de betreffende pagina’s.

3. Het lidmaatschap is bindend voor de volledig aangegane duur. Dus per maand, half jaar of per jaar. In principe kun je dit niet voortijdig beëindigen en wordt er geen contributie terugbetaald. Maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je door een medisch probleem of blessure een tijdje niet kunt sporten. Dan doen wij echt niet flauw. Neem even contact op en dan vinden we zeker een oplossing.

4. We gaan er vanuit dat iedereen die bij Studio van Hout binnenkomt respectvol omgaat met de spullen, de medewerkers en andere deelnemers. Mocht je het nou echt te gek maken, dan hebben wij het recht om je zonder opgave van redenen de toegang tot het pand te weigeren.

5. We gaan ervan uit dat iedereen die een lidmaatschap heeft afgesloten deze netjes en op tijd voldoet. Mocht dit nou om welke reden dan ook een keer niet lukken laat het ons dan van te voren even weten, dan komen we vast tot een oplossing. Als je zonder opgave van reden niet of te laat betaalt, zullen wij hier extra kosten aan verbinden. Dit gaat voor ons namelijk gepaard met extra werk en tijd.

6. De periodieke betaling loopt vanaf het moment dat jouw abonnement ingaat. Dit kan dus op elke willekeurige dag in de maand plaatsvinden.

7. Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, vinden we dat natuurlijk heel erg jammer. Maar dan is het wel handig voor ons om dat even zwart op wit te hebben. Dus stuur even een briefje of een mailtje naar info@studiovanhout.nl. En dan graag uiterlijk 1 maand voor de afloop van de overeengekomen termijn. Als we niks van je horen, gaan wij ervan uit dat je nog steeds hartstikke blij bent bij ons en wordt je abonnement telkens automatisch verlengd voor eenzelfde periode als je in eerste instantie gekozen hebt, en tegen de op dat moment geldende voorwaarden van Studio van Hout. Vanaf de eerste automatische verlenging kan het contract op ieder moment door jou beëindigd worden door schriftelijke opzegging van minimaal 1 maand.

8. Rittenkaarten: onze rittenkaarten (10-rittenkaart + Zoom-kaart) zijn een jaar geldig en niet persoonsgebonden. Je mag dus altijd iemand meenemen op jouw rittenkaart of jouw ritten overdragen aan je partner, kind, buurvrouw, vriendin of collega. Restitutie van (een deel van) de aanschafprijs van een rittenkaart is niet mogelijk.

9. Als je het echt te gek maakt (zie puntje 4) en respectloos omgaat met de andere deelnemers, medewerkers, deze algemene voorwaarden en de ‘Studio van Hout in huis-regels’ dan hebben wij het recht om je lidmaatschap te beëindigen. Je krijgt dan ook niet je geld terug.

10. Deelname aan activiteiten en het gebruik van faciliteiten is op eigen risico. Studio van Hout is niet aansprakelijk voor letsel/ongevallen.

11. Soms is het nodig om het rooster aan te passen. Dat laten we je natuurlijk tijdig weten.

12. Heb je gekozen voor een abonnement waarbij je onbeperkt kunt komen sporten, dan ben je zes dagen per week van harte welkom bij alle lessen. We zijn op zondag gesloten. Op sommige feestdagen zullen we ook gesloten zijn, maar dat laten we je uiteraard ruim van te voren weten. Bij een abonnement voor 5x per maand kun je jouw lessen verspreid over de maand zelf inplannen. Een 10-rittenkaart is 12 maanden (na inschrijving) geldig.

13. Bij onze groepslessen kun je dragen wat je lekker en comfortabel vindt zitten.

14. Wij verzoeken je om de Sport- & Yoga studio alleen te betreden met schone zaalschoenen, sokken of blote voeten. Omdat veel oefeningen liggend op de grond worden uitgevoerd is dit wel zo prettig en fris voor jou en de andere deelnemers. De Studio van Hout handdoeken kun je gebruiken voor grondoefeningen op de fitness-/yogamat. Dit is niet verplicht.


ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR VERGADER- EN PRIVÉ WERKRUIMTES
Als onze werkruimtes kunnen zowel per uur, per dagdeel of per dag worden gehuurd.
Dagdeel: +/- 4 uur en is een ochtend, middag of avond.
Dag: +/- 8 uur aaneengesloten.
Loopt je afspraak iets uit of wil je nog even iets langer blijven zitten om wat werk af te maken? Als je dit even met ons overlegt, is dit meestal geen probleem en brengen wij geen extra kosten in rekening. Voor groepen in de avond in de avond en in het weekend geldt dat wij tot 15 min na de geplande eindtijd geen extra kosten rekenen. Vanaf deze 15 min uitloop rekenen wij € 5,- per kwartier (of deel ervan) extra.


ANNULERINGSVOORWAARDEN VAN STUDIO VAN HOUT | GROEPEN

Annuleren tot 30 dagen van te voren: kosteloos
Annuleren van 15-30 dagen van te voren: 25% van totaalbedrag
Annuleren van 7-14 dagen van te voren: 35% van totaalbedrag
Annuleren van 1-7 dagen van te voren: 50% van totaalbedrag
Annuleren binnen 24 uur voor aanvang boeking: 100% van het totaalbedrag

ANNULERINGSVOORWAARDEN VAN STUDIO VAN HOUT | PRIVÉ WERKRUIMTE (MAX 3 PERSONEN)
Je kunt tot 24 uur voor de begintijd kosteloos annuleren of wijzigen middels een email naar info@studiovanhout.nl
Na de termijn van 24 uur voor het begintijdstip van de reservering worden gemaakte reserveringen altijd in rekening gebracht, ongeacht de reden van eventuele annulering of wijziging, waaronder ook overmacht.

Catering:
Voor annuleringen tot 24 uur van te voren rekenen wij geen kosten.
Voor annuleringen binnen 24 uur wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN EN WORKSHOPS GEORGANISEERD DOOR STUDIO VAN HOUT
Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van een cursus, workshop, training of opleiding komt
tot stand door een mail door cliënt cq deelnemer en het verstrekken van een bevestigingsmail van Studio
van Hout.

Inschrijvingen
Alle cursussen, workshops, trainingen of opleidingen worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen.
Inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst van de aanmeldingen.
Per workshop of cursus is er een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal verschilt per workshop/cursus. Zodra een workshop of cursus vol zit, wordt de inschrijving automatisch gesloten en is het niet meer mogelijk een plek te boeken.

Als een workshop vol zit, kun je Studio van Hout mailen om je op te geven voor de reservelijst. Vermeld in de mail in welke workshop/cursus je bent geïnteresseerd en je volledige naam en telefoonnummer.
Mocht er een plek zijn vrijgekomen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Door de inschrijving verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

Afmelden door de deelnemer
Afmelden dient via e-mail of whatsapp te gebeuren.
Bij afmelding tot 1 maand (30 dagen) voor aanvang krijg je het volledige bedrag terug.
Bij annulering tussen 30 dagen tot 48 uur voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelnamegeld in rekening gebracht. Bij annulering in minder dan 48 uur voor vóór aanvang van de cursus/workshop wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht.

Mits dezelfde workshop/cursus in de toekomst weer wordt gegeven, is het in overleg mogelijk om door te schuiven naar deze workshop/cursus.
Dit zal per geval worden bekeken en overlegd.

Bij het niet verschijnen tijdens de workshop zonder afmelding wordt ook geen geld teruggeboekt.

Mocht je niet kunnen komen, dan mag je ook zelf voor vervanging zorgen. Je deelname is overdraagbaar, maar meld het wel even.

Annulering/verplaatsing door Studio van Hout
Studio van Hout is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Mocht een workshop of cursus geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.

Studio van Hout is gerechtigd bij ziekte van de docent deze te vervangen door een andere docent of de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.

Betaling
Alle betaling dienen voor aanvang van de cursus/workshop te zijn voldaan.
Betalingen kunnen per factuur, contant aan de balie, per pin of via ons online reserveringssysteem (Pay n Plan) worden voldaan.

Klachten
Heb je een klacht over een workshop of cursus? Neem dan contact met Studio van Hout op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.

Het indienen van een klacht ontslaat de deelnemer niet van de betalingsverplichting.

Aansprakelijkheid
Studio van Hout aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop of cursus.
Tijdens de workshop en cursussen wordt er soms gewerkt met materialen die kunnen afgeven op kleding of spullen. Studio van Hout is niet aansprakelijk voor bevuilde of beschadigde eigendommen en zal eventuele schade niet vergoeden. Denk er dus zelf aan om oude kleding aan te trekken als er gewerkt wordt met bijvoorbeeld verf of inkt.

Studio van Hout, Landsmeer – januari 2020