BALLEN TE LEEN!!

Naast alle ingrijpende veranderingen en bijbehorende emoties, draait het deze periode om flexibiliteit, inventiviteit en creativiteit. Daar zijn wij ons maar al te goed van bewust. Zoals we al hebben aangekondigd, gaan we mede daarom starten met het online live streamen van groepslessen, Yayyy!!

ONLINE LIVE STREAMING
Als de leverancier en techniek meewerken, kunnen wij dat deze week al up and running hebben.

Denk hierbij aan yoga-, pilates-, maar ook de BBB-ballenlessen van je vertrouwde docent en met je vertrouwde sport- en yogamaatjes.

Een aantal docenten heeft al aangegeven hier graag aan mee te willen werken. Dit is ook voor hen (ZZP’ers) een manier om tijdens deze onzekere weken inkomen te kunnen genereren.

LESSEN IN DE BUITENLUCHT
Tevens overwegen wij buiten les te gaan geven. In kleine groepen en met gepaste afstand uiteraard. Zonder materiaal en met je eigen matje/handdoek.

BALLEN TE LEEN
Nu willen wij de mensen die normaal gesproken ook bij Waldo in de les staan graag de mogelijkheid bieden bij ons een stability ball te komen ophalen. Deze kun je dan thuis gebruiken om óf zelf oefeningen mee te doen, óf mee te doen aan onze online streaming BBB-class.

Let op; er komt ook een online streaming Coronatics-les waarbij je je hele lijf traint (veel grondoefeningen) zonder dat je daar materiaal voor nodig hebt.

We hebben ongeveer 20 ballen om uit te lenen. Wie-o-wie?? First come, first serve. Je kunt deze vandaag, morgen of overmorgen bij ons ophalen. Stuur even een berichtje naar 06-362 100 30 (Mylène) als je komt. Alleen voor onze leden en 10-rittenkaarthouders.

Liefs,
Waldo en Mylène