Groepslessen t/m 6 april geannuleerd. Werkplekken blijven open | update zondag 15 maart, 18:00

De dag die je wist dat zou komen…

Na een opbouw van een aantal weken waarbij wij op meerdere momenten aanpassingen hebben gedaan en maatregelen hebben genomen, is het moment nu aangebroken dat we -in navolging van het kabinetsbesluit- hebben moeten besluiten om al onze groepslessen per direct te annuleren t/m 6 april a.s. 

Dit valt ons op meerdere vlakken erg zwaar, maar is helaas de realiteit die wij met z’n allen zullen moeten accepteren en dragen.

Alles voor het hogere doel:
FLATTEN THAT CURVE!!

Op dit moment is nog niet te voorspellen hoe lang deze situatie gaat duren.
Wij zijn op dit moment aan het onderzoeken wat de mogelijkheden voor ons zijn om bijvoorbeeld via live streaming lessen te kunnen blijven aanbieden.
En je vanuit je eigen woning toch met je vertrouwde sport- en of yogamaatjes tegelijk een les kunt volgen.

Het kopje thee moet je dan alleen zelf even zetten 😉

Blijven bewegen is ontzettend belangrijk, zeker de komende periode waarin het merendeel van de bevolking thuis komt te zitten.
Weet dat sport, yoga, ademhaling en meditatie belangrijke ingrediënten zijn voor een gezond immuunsysteem, om fit te blijven, tot rust te komen en te reflecteren op emoties zoals angst en onzekerheid.

Studio van Hout heeft binnen zeer korte tijd bestaansrecht gekregen in Landsmeer door jullie vertrouwen in ons! En we begrijpen ook dat dit een ingewikkelde situatie is. Ondernemers, onze docenten, mensen die bij ons werkruimte huren om cliënten te ontvangen en jullie zelf ook worden helaas allemaal hard getroffen hierdoor. Toch willen jullie vragen ons te blijven steunen, zodat wij kunnen blijven voortbestaan.

We kijken naar een passende compensatie voor onze abonnementhouders en zullen jullie hier uiterlijk in de eerste week van april over informeren.

WERKRUIMTES BLIJVEN VOORALSNOG OPEN
Vooralsnog heeft de beslissing van het kabinet geen gevolgen voor de verhuur van onze werkruimtes waar mensen bij ons in hun eentje of 1-op-1 werken. Wij staan hier achter.
Groepsvergaderingen en/of cursussen en/of workshops stellen wij tot nader order uit.

Als jij als coach, psycholoog of therapeut cliënten kunt en wilt blijven behandelen of bij ons ’thuis’ wilt werken, dan blijven wij je daarvoor de mogelijkheid bieden en kun je bij ons terecht. Uiteraard blijven alle verscherpte hygiënemaatregelen hierin van kracht en doen wij hierin een dringend beroep op je eigen verantwoordelijkheid hierin. Niet komen bij verkoudheids- en/of griepklachten en handen wassen, handen wassen, handen wassen.

Lieve allemaal.
Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen
Blijf in beweging.
We hopen jullie snel weer te zien!!

HOUT moed!

Warme groeten,
Waldo en Mylène