Ben jij benieuwd naar onze 1,5 meter ruimtes?

Dit is een bericht voor iedereen die opzoek is naar een fijne, veilige privé werk-/coachruimte of al eerder bij ons een werk-/coachruimte heeft gehuurd.

En misschien ben je dat in de afgelopen periode wel blijven doen.
Dan zijn wij jou daar uiteraard heel erg dankbaar voor.

En uiteraard hebben wij er ook alle begrip voor als jij (of je cliënten) zich hier minder comfortabel bij voelden en je deze periode hebt gebruikt om te reflecteren of vooral vanuit huis hebt gewerkt.

Graag willen wij je laten weten wat wij de afgelopen periode allemaal hebben ondernomen om ervoor te zorgen dat wij zowel jou als je cliënten in alle veiligheid kunnen ontvangen; binnen de normen die de diverse beroepsverenigingen stellen.


* Er is intern geschoven en al onze ruimtes zijn nu 1,5 meter proof

* We beschikken over twee grote werk-/coachruimtes waar wij op dit moment maximaal 3 mensen kunnen ontvangen. In de overige ruimtes maximaal 2 personen.

* Onze WiFi-connectie is verder geoptimaliseerd waardoor er nu in alle ruimtes tegelijk probleemloos ge(video)streamd kan worden.

* In elke ruimte staan plexiglas schermen die desgewenst tussen jou en je client/collega geplaatst kunnen worden.

* Hygiënemaatregelen: overal papieren handdoekjes, handgel in alle ruimtes, schoonmaak van bureau’s, deurkrukken etc na elke wissel.

 

Check hier de foto’s van de actuele indeling van onze werk- en coachruimtes.

Wij hopen jou en je cliënten weer spoedig te mogen ontvangen en als je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebt, neem dan contact op met Mylène (06-36210030 / info@studiovanhout.nl)

Warme groeten,
Waldo en Mylène

Studio van Hout, Landsmeer (officiële Coachhuis locatie)