LET’S GO (H)OUTSIDE!!

Met een groot dakterras, een tuin en ’t Twiske om de hoek zijn wij gezegend met mogelijkheden om vanaf 11 mei ook in groepsverband (met gepaste afstand) lessen te organiseren.

Na een eerste teleurstelling dat wij helaas nog niet binnen mogen starten met groepslessen, zijn we vooral blij dat we elkaar buiten in ieder geval weer live kunnen gaan zien!!

Er hingen direct meerdere docenten aan de lijn die zelf aangaven graag mee te willen denken in het organiseren van buitenlessen en deze ook willen geven. Denk hierbij aan:
* pilates workout
* restore your core workout
* een actieve yogales
* TRX training (met suspension trainer)
* een gezamenlijke (meditatieve) wandeling onder leiding van een docent.

Uit ervaring van voorgaande jaren weten wij dat bepaalde groepslessen minder geschikt zijn om buiten te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan yin yoga. Hier is het (ook in hartje zomer) buiten vaak toch snel te koud voor en kom je buiten door afleiding van de omgeving minder goed in de ontspanning die je zou willen. Deze les zullen we dan ook ‘gewoon’ via online live streaming blijven aanbieden.

En dit bijvoorbeeld geldt ook voor de BBB-ballenles. Er is niemand die zijn/haar stability ball op de fiets mee gaat nemen

Sowieso zal vooralsnog het grootste gedeelte van de lessen via online live streaming gaan verlopen en gaan we stap voor stap onderzoeken en met z’n allen ervaren hoe de buitenlessen gaan verlopen.

En hierbij hebben we ook jullie input nodig. Dus vertel!!
Welk les, activiteit of workout zou jij (binnen de RIVM-maatregelen) graag buiten willen volgen? Wij horen het graag.

Onze grootste wens is dat jullie zowel fysiek als mentaal in goede gezondheid verkeren en de eventuele klappen die deze periode met zich meebrengt op kunnen vangen. Hier hebben wij jullie zoveel mogelijk mee proberen te ondersteunen en dit zullen wij ook blijven doen.

Tot slot. De branchevereniging van zowel sportclubs, fitness-centra, pilates- en yogastudio’s hebben gisteravond met ongeloof gereageerd dat ‘wij’ pas 1 september onze deuren mogen openen en verzetten zich ook massaal hiertegen. Om een voorbeeld te geven; a.s. maandag gaan alle sport- en fitnessclubs in Duitsland weer open.

In de afgelopen weken hebben wij gezien dat de genoemde en genomen maatregelen een vloeiend verloop vertonen, niet in steen zijn gebeiteld en telkens worden aangepast naar de actuele situatie. Wij hebben nog steeds de hoop dat dit ook voor ons zal gelden en wij dus eerder dan 1 september kunnen starten met binnen-groepslessen.

Warme groet en stay safe!

Waldo en Mylène