Locatie buitenlessen is bekend!!

Wij zijn heel erg blij te kunnen mededelen dat wij een overeenkomst hebben gesloten met Atletiekvereniging AC Waterland en dat wij op hun terrein onze buitenlessen mogen gaan verzorgen.

Het prettige aan deze locatie is dat het een groene en geheel besloten omgeving in de buurt is waarbij we kunnen kiezen voor meerdere ondergronden (hard of gras).

Vooralsnog bieden we naast de huidige online live streaming lessen twee buitenlessen per week aan. Om te kijken hoe dit gaat en hoeveel animo hiervoor is.
De buitenlessen zullen de wat actievere lessen zijn. Een les als yin yoga is bijvoorbeeld minder geschikt om buiten uit te voeren.

INVULLING VAN DE BUITENLESSEN:
Op donderdag zal Charlotte haar Total Body Workout/Pilates-les buiten geven. De invulling van deze les is vergelijkbaar met hoe ze deze de afgelopen weken via online live streaming bij ons heeft gegeven op ditzelfde tijdstip. Neem voor de zekerheid altijd je Dynaband mee naar deze les.

Op zaterdag gaan we (net als in de afgelopen weken) steeds afwisselen met een zogenaamde ZATERDAG SPECIAL, maar nu dus buiten.
Elke zaterdag dus een wisselende les van een wisselende docent.

BELANGRIJKE INFO ALS JE EEN BUITENLES MEE GAAT DOEN:

  • Inschrijven gaat (gewoon) via Pay n Plan. Rittenkaarthouders profiteren met hun dubbele GoFit-credits nog steeds van de lessen voor de helft van de prijs (5 euro per les). Deze lessen zijn voor iedereen, ook niet-leden. Je kunt hiervoor een GoFit-rittenkaart aanschaffen (5 buiten-/ online live lessen voor 25 euro)
  • Houd zowel voor, tijdens als na de les 1,5 meter afstand tot de andere deelnemers en de docent.
  • Blijf thuis als je één van de volgende symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheid of koorts.
  • Kom max. 5 minuten voor aanvang en vertrek uiterlijk 10 minuten na afloop van de les.
  • De kleedkamer en toiletten van AC Waterland zijn gesloten. Houd hier rekening mee.
  • Draag (sport)kleding in laagjes, zodat je kleding aan en uit kunt doen, afhankelijk van de temperatuur.
  • Denk aan insmeren met zonnebrand, doe dat alvast thuis.
  • Trek sportschoenen aan.
  • Zorg voor een eigen matje/badlaken en drinkfles

Wij hebben er nog steeds vertrouwen in dat wij eerder dan 1 september ook weer onze deuren voor de binnenlessen mogen openen, maar vooralsnog en tot die tijd vinden wij het helemaal te gek dat jullie zo enorm betrokken en gemotiveerd zijn én blijven.

En met de buitenlessen hopen wij daar nog weer wat extra plezier aan toe te voegen, doordat wij elkaar allemaal weer live kunnen zien!!

Liefs,

Waldo en Mylène