Heropening binnenlessen per 1 juli 2020

 

Lieve allemaal,
Wij zijn ontzettend blij dat wij -als de maatregelen het toestaan- per 1 juli 2020 weer kunnen starten met het geven van binnenlessen.

En dit gaan wij -uiteraard- ook doen.

De afgelopen weken hebben wij ons pand en de zaal voorbereid op een heropening.
Wij zijn er helemaal klaar voor!!

Wij hadden gehoopt jullie op dit moment al het lesrooster per 1 juli en alle bijbehorende aandachtspunten te kunnen mededelen, maar als branche zijn wij helaas nog steeds in afwachting van het officieel goedgekeurde protocol door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. En we willen nu niet met op de zaken vooruit lopen met het risico deze informatie eventueel later weer te moeten herzien.

In grote lijnen is wel te voorspellen wat de inhoud van het protocol gaat zijn, dus daarbij aansluitend kun je per 1 juli 2020 bij ons het volgende verwachten:

  • Per 1 juli 2020 starten we weer met het geven van binnenlessen
  • Tijdens een binnenles wordt 1,5 meter afstand tussen de deelnemers onderling en tussen de deelnemers en de docent gehouden. Dit betekent ook dat de docent niet rond zal lopen om fysieke adjustments te doen en er per les minder deelnemers aanwezig kunnen zijn dan voorheen.
  • In het protocol zal de nadruk worden gelegd op ventilatie. Zijn wij even blij met onze acht (8!) dakramen die allemaal open kunnen! 🙂
  • De binnenlessen worden (net als nu) live gestreamd via Zoom. Hierbij is uiteraard alleen de docent in beeld. Dit omdat a) blijkt dat een grote groep leden erg enthousiast is over de online lessen en b) om ook de leden die tot de risicogroep behoren of het nog spannend vinden om een binnenles in groepsvorm bij te wonen, de mogelijkheid te geven mee te doen.
  • Naast de binnenlessen en online Zoom-lessen zullen wij de komende maanden ook doorgaan met het geven van buitenlessen op het terrein van AC Waterland.
Zodra het definitieve protocol door de branchevereniging wordt gepubliceerd, ontvang je van ons weer een bericht als deze met hierin alle aandachtspunten (routing, hygiëne etc) en maken wij tevens het lesrooster per 1 juli bekend.

En als je naar aanleiding van dit bericht alvast een vraag hebt, dan weet je ons te vinden.

Wij kijken heel erg naar jullie en (1) juli uit!!

Liefs,
Waldo en Mylène