Nieuwe lesrooster per 1 juli is bekend!

Wat hebben we hier lang op moeten wachten.

Maar nu is het bijna zover!

Op basis van het (nu voor 99% goedgekeurde) protocol hebben wij het nieuwe lesrooster samengesteld. Uiteraard zal dit nieuwe rooster gepaard gaan met de voor iedereen nu wel bekende hygiënemaatregelen, 1.5 meter afstand, zogenaamde triage bij aanvang en aandachtspunten voor wat betreft routing en omkleden.

Om een informatie-overload te voorkomen, beperken wij ons in dit bericht tot de belangrijkste zaken omtrent het nieuwe lesrooster.

NIEUW LESROOSTER!! (1 JULI – 1 SEP 2020)
Wij gaan weer binnenlessen geven!! Uiteraard houden wij tijdens de lessen 1,5 meter onderling afstand en zijn wij ontzettend gelukkig met maar liefst 8 dakramen die open kunnen waardoor de ventilatie bij ons op en top is en wij voor iedereen een veilige omgeving kunnen creëren.

ZOOM-LESSEN
Elke les wordt live gestreamd via Zoom zoals je dit in de afgelopen 3 maanden van ons gewend bent. Dit omdat a) blijkt dat een grote groep leden erg enthousiast is over de online lessen en b) om ook de leden die tot de risicogroep behoren of het nog spannend vinden om een binnenles in groepsvorm bij te wonen, de mogelijkheid te geven mee te doen.

Graag benadrukken wij hierbij dat de deelnemers hierbij NIET in beeld komen. De camera staat alleen gericht op de docent gericht.
BUITENLESSEN
Tot 1 september kunnen wij in ieder geval gebruik maken van het fijne terrein van AC Waterland voor onze buitenlessen. Wij zullen 2x per week een buitenles blijven organiseren. Bij regen verhuizen wij naar binnen en wordt er tevens gestreamd via Zoom.

LES RESERVEREN
Per binnenles kunnen maximaal 7 deelnemers meedoen.
Je reserveert je les -zoals altijd- via Pay n Plan.
Omdat wij de helft van het aantal deelnemers kwijt kunnen, hebben wij de volgende indeling gemaakt:

 • Leden met een onbeperkt abonnement:
  – 2 keer per week een binnenles
  – onbeperkt Zoom-lessen
  – onbeperkt buitenlessen

  Leden met een onbeperkt abonnement krijgen voorrang deel te nemen aan lessen die niet vol zijn.

 • Leden met een 5x/maand abonnement:
  – 1 keer per week een binnenles
  – onbeperkt Zoom-lessen
  – onbeperkt buitenlessen
 • Rittenkaarthouders:
  Alle Covid-rittenkaarten worden (naar boven afgerond) weer omgezet naar de normale 10-rittenkaarten waarmee jij je live-lessen kunt reserveren.
  Wil je hiernaast ook online lessen blijven volgen? Dan betaal je nog steeds slechts 5 euro voor een Zoom-les. Je schaft dan een aparte Covid-rittenkaart aan (25 euro voor 5 lessen). Wil je alleen Zoom-lessen volgen? Laat het ons dan even weten; dan behoud jij je Covid-kaart.

EIGEN SPULLEN MEE?

Het meenemen van je eigen spullen is niet verplicht.
Echter is het door de poreuze samenstelling van een mat en/of blok onmogelijk om deze 100% te desinfecteren. En het wassen van alle dekens en bolsterhoezen na elke les is praktisch niet uitvoerbaar. Daarom raden wij het meenemen van je eigen mat + deken ten zeerste aan.
Ook adviseren wij je een eigen bolster of blok mee te nemen. Als je deze niet hebt, vragen wij je een door jezelf meegebrachte grote handdoek of badlaken over de bolster/blok heen te leggen.

Enkele weken geleden hebben wij een twee yogasets met kwalitatief zeer mooie producten aangeboden die je via ons tegen groothandelsprijzen kunt aanschaffen. Dit aanbod geldt nog steeds. Ook kunnen de producten los worden gekocht. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan dit graag uiterlijk 23 juni a.s. doorgeven via een bericht aan info@studiovanhout.nl

Een overzicht van de yogasets en losse producten vind je hier. 

TOT SLOT; NOG EEN VRAAG AAN JOU
Wij weten dat velen van jullie (net als wij) weer staan te trappelen om een live-les te kunnen volgen. Ook weten wij dat op basis van de ervaringen in landen om ons heen die al langer open zijn (plus de start van de vakantieperiode) er een groep zal zijn die (nog) niet aan live lessen zullen deelnemen. Hoe groot dit percentage voor Studio van Hout zal zijn, zal de praktijk uitwijzen. Uiteraard zullen wij dit monitoren en indien nodig roosterwijzigingen doorvoeren om het aanbod nog beter op de vraag te laten aansluiten.

In ons systeem is het niet mogelijk per persoon een onderscheid aan te brengen tussen het onbeperkt volgen van Zoom-/buitenlessen en het maximaal 1 of 2 keer per week volgen van een binnenles.

In theorie kunnen vanaf nu ALLE leden zich voor ELKE les (zowel zoom als binnenles) maximaal 4 weken vooruit inschrijven. Wij doen hierin een beroep op je eigen verantwoordelijkheid en jezelf -afhankelijk van jouw abonnement- maximaal 1 of 2 keer per week in te schrijven voor een binnenles. Om zodoende iedereen die dit wenst een kans te geven tijdens deze opstartfase binnenlessen bij te wonen en de beschikbare plekken zo eerlijk mogelijk te verdelen.

Alle bestaande inschrijvingen die er al stonden, hebben wij moeten verwijderen met het maken van het nieuwe rooster. Je kunt je vanaf NU weer inschrijven voor zowel de binnen-, Zoom- als buitenlessen vanaf 1 juli, yesss!!!!!

Liefs, Waldo & Mylène en alle docenten.