De komende 2 weken (5 t/m 18 november)

Het was wederom een enerverend dagje.
Na de persconferentie van gisteravond waarin nieuwe maatregelen werden aangekondigd, bleef er de hele dag onduidelijkheid over de exacte invulling van de groepslessen.
Maar er is nu helderheid.
Sport en Yoga is de komende 2 weken alleen toegestaan met een maximale groepsgrootte van 2 deelnemers (exclusief instructeur)
https://www.rijksoverheid.nl/…/openbaar-en…/sport (onderaan de pagina staat het specifiek benoemd)
Dat betekent dat wij van 5 t/m 18 november elke les weer live gaan streamen via Zoom en er per les 2 deelnemers in de zaal aanwezig mogen zijn.

Doordat wij tijdens de eerste lockdown flink hebben geïnvesteerd en ervaring hebben opgedaan met het geven van Zoom-lessen, zijn wij ontzettend blij dat wij nu makkelijk kunnen omschakelen. Wij willen hierbij nogmaals benadrukken hoe dankbaar wij je zijn voor je begrip, geduld en je flexibiliteit in deze periode. ❤️❤️❤️

>> Van 5 t/m 18 november geldt een aangepast groepslesrooster waarbij wij alle lessen weer live streamen via Zoom.

2 BINNENPLEKKEN BESCHIKBAAR PER LES ?
Per les kunnen maximaal 2 deelnemers aan een binnenles meedoen. Dit is tevens ontzettend prettig voor de instructeur, omdat deze niet alleen naar een zwart gat in de camera hoeft te kijken,maar ook interactie kan hebben met de 2 deelnemers in de zaal. Inschrijven voor een binnenplek kan zowel met abonnement als 10-rittenkaart. Maximaal 1 binnenles per persoon per week.

EVEN PRAKTISCH
?Op dit moment zijn wij alle binnenlessen in Pay n Plan aan het omzetten naar Zoom-lessen. Dit kost even tijd en zal waarschijnlijk nog de hele avond duren.

? Als er normaal gesproken twee vergelijkbare lessen achter elkaar worden gegeven, voegen wij zowel de lessen als de deelnemers voor de komende twee weken samen. Iedereen die zich voor de komende 2 weken al had ingeschreven, staat nu automatisch ingeschreven voor de betreffende Zoom-les. Wil je dit niet niet, schrijf je dan uit.

? Wil je als happy few meedoen met een binnenles, schrijf je daar dan (opnieuw) voor in. Maximaal1 binnenles per persoon per week.
Inschrijven op de binnenlessen kan vanaf morgen (donderdag-)ochtend 07:00 uur.

? Onze abonnementhouders kunnen zich inschrijven op ALLE Zoom-lessen.

? Rittenkaarthouderskunnen zich zowel met een 10-rittenkaart als zogenaamde Zoom-rittenkaart (5 lessen voor 25 euro) inschrijven.

Koop nu je ZOOM-rittenkaart

Als je nog vragen hebt, mag je ons altijd bellen, mailen of appen.

Blijf gezond en sterk!
Zowel fysiek als mentaal.

Liefs, Waldo en Mylène