HOUT elkaar vast

Het is herfst.

Dat betekent het seizoen waarin het werken aan je immuunsysteem op dit moment misschien wel belangrijker is dan ooit.
Sport en yoga ondersteunen je hierbij.

Graag willen wij je laten weten dat zowel wij als onze docenten alles in het werk stellen om in alle opzichten een veilige omgeving voor jou te creëren .

Trek laagjes aan
Herfst betekent ook dat het buiten flink kouder aan het worden is. Omdat wij geen concessies willen doen aan het zowel voor- tijdens-, als na de lessen ventileren van de ruimte, raden wij je aan om een extra vestje of sokken mee te nemen, zodat je het zowel tijdens de les als de bij de cooling down/eindontspanning niet koud krijgt.

ZOOM-ZOOM-ZOOM
Voor sommigen een vloek. Voor velen een zegen. Omdat wij door de maatregelen nog maar de helft van het oorspronkelijke aantal deelnemers in de zaal kwijt kunnen, zien wij de online streaming van onze groepslessen vooral als een kans! Een geschenk uit de hemel dat ervoor zorgt dat wij op vrijwel het oude niveau ons lesrooster kunnen blijven draaien en zowel jullie als onze docenten groepslessen kunnen blijven aanbieden.

Want de Zoomers hebben we nodig! Iedereen is welkom. Ook als je nog nooit bij ons een les hebt gevolgd. Je kunt nog steeds onze one and only Go-Fit-19 (ZOOM) kaart aanschaffen: 5 Zoom-lessen voor slechts 25 euro! 
Al onze abonnementhouders kunnen KOSTELOOS meedoen met ALLE groepslessen via Zoom.

De voordelen van een Zoom-les:
* geen reistijd en na de les direct lekker door met je werk of zo je bad of bed in
* met milde verkoudheidsklachten kun je gewoon mee blijven doen met de lessen
* je bent altijd verzekerd van een plek

Gebruik je eigen spullen
Wij adviseren nog steeds dat iedereen zijn eigen mat/spullen gebruikt. Wij hebben een selectie mooie, duurzame en kwalitatief goede producten gemaakt die je nog steeds via ons tegen groothandelsprijzen kunt aanschaffen. Deze vind je hier.
Heb je geen eigen spullen? Neem dan een handdoek mee die je over onze mat/bolster kunt leggen. Gebruik van onze materialen is op eigen risico/verantwoordelijkheid.

Tot slot willen wij jou -ook namens onze docenten- ontzettend bedanken voor je flexibiliteit, begrip, liefdevolle uitingen en medewerking in deze tijd.
Juist nu het echte huggen veelal niet kan, is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven.

HOUT elkaar vast!

Waldo, Mylène en alle docenten