Verhuur van (flex)werkplekken, vergaderlocatie, workshops, sport- & yogastudio | 06-36210030 | info@studiovanhout.nl

De voordelen van SPORT & YOGA bij Studio van Hout

  • Alle lessen in kleine groepen en huiselijke sfeer
  • Enorm breed aanbod; van intensieve training tot yin yoga
  • Voor iedereen die zich NIET thuis voelt in een sportschool
  • Professionele groepslessen en yoga, goed voor rug- en/of nekklachten
  • Je betaalt bij ons nooit inschrijfkosten en er zijn geen kleine lettertjes bij onze abonnementsvormen
  • 10-rittenkaart is jaar 1 geldig en niet persoonsgebonden
Mylene Oudejans
afspraakmaken

Nieuws van van hout

Herstel Yoga – voor burn-out en/of herstel van ziekte of blessure

NIEUW!! HERSTEL YOGA - voor burn-out en/of herstel van ziekte of blessure Voor leden en 10-rittenkaarthouders van Studio van Hout! Elke vrijdag van 13:00 - 14:00 uur. Herstel Yoga helpt tijdens... Lees verder


Dance Workout | elke zaterdag 10:30 – 11:30

***DANCE workout*** Flow & power vanuit vertrouwen en compassie Vanaf 1 januari gaan op zaterdagochtend alle remmen los en kan er naar hartenlust gedanst, gesprongen en gewogen worden op hee... Lees verder


GÉÉN SPORTSCHOOL

Je bent weer een illusie armer. De zoveelste, als je eerlijk bent. Maar als je nu echt van die rug- en nekklachten af wilt komen, moet je toch echt gaan bewegen. Zei de fysio nog. En je weet dat je sowieso veel lekkerder in je vel zou zitten als je die paar kilo nou eens kwijt zou raken. Dan zou je eindelijk dat leuke jurkje eens aantrekken en je een stuk zelfverzekerder voelen.
Maar die sportschool….daar voel je je altijd een beetje ongemakkelijk. Tussen al die krachtpatsers en jonge mensen in strakke sportoutfits. En de oefeningen zijn saai. Wij hebben een andere benadering. Bij Studio van Hout draait alles om balans. Balans in je lijf. Balans in je hoofd. Je traint altijd in kleine groepjes, op jouw niveau, en altijd zonder van die saaie en grote fitnesstoestellen.
Ik wil ook niet naar de sportschool

‘Fitness is not about being better than someone else… It’s about being better than you used to be’

FACILITEITEN

Als je binnenkomt in onze Sport- en Yogastudio op de eerste verdieping ervaar je een oase van rust. Tenminste, dat horen we vaak.

We hebben een ruime kleedkamer, maar strakke sportkleding is niet perse nodig. Dus omkleden ook niet. Dat scheelt weer tijd. Als je kleding maar comfortabel zit.

Al onze lessen worden gegeven door professionele instructeurs die maar één doel hebben. Jou een fijne tijd bezorgen. Een les moet in de eerste plaats leuk zijn. Alleen dan hou je het vol. En een heerlijk kopje kruidenthee en een handdoek liggen altijd voor je klaar.

En dat je na het volgen van een Balans&Meer, Pilates, TRX- of yogales opeens veel rechterop staat en dat je merkt dat je hele lijf sterker en soepeler wordt en je broek wat losser zit, is een mooie bonus, toch?

GROEPSLESSEN | SPORT EN YOGA

Wij bieden een breed scala aan groepslessen. Van balans- en coretrainingen die gericht zijn op het trainen van de houdings(buik en rug)spieren, TRX Training, Pilates tot diverse yogalessen voor zowel beginners als ervaren deelnemers.

Lees hier onze lesomschrijvingen.

Wil je de hele studio afhuren?

Vanaf € 25,-per uur/€ 65,- per dagdeel (ochtend/middag/avond) huur je de hele Body&Mind studio.

Dit is inclusief materialen zoals matten, bolsters, blokken, oogkussentjes, dekens en gebruik van keuken, lounge room en gratis thee.

LESROOSTER

Download hier het huidige lesrooster

Ja, ik wil een online rondleiding

JA! HOUT MIJ OP DE HOOGTE

Vul hier je e-mailadres in en laat je verras- sen door onze speciale acties.