Verhuur van (flex)werkplekken, vergaderlocatie, workshops, sport- & yogastudio | 06-36210030 | info@studiovanhout.nl

De voordelen van onze WERK- en COACHRUIMTES

  • Door Deskbookers uitgeroepen tot 1 v/d 12 mooiste business ruimtes in A’dam eo!! Werken in huiskamersfeer
  • (Flex)werken. Uitwaaien in de natuur. Yoga. En dat allemaal onder één dak. Zonder reistijd!
  • Warme en creatieve ruimtes waar je ook graag je gasten of cliënten ontvangt
  • Onbeperkt koffie, cappuccino, kruidenthee en vers muntwater inbegrepen
  • Altijd gratis en voldoende parkeerplek
Mylene Oudejans
afspraakmaken

Nieuws van van hout

Bij ons onbeperkt toiletpapier + handgel

Vandaag ontvangen jullie een kort bericht van ons. Met een brutale vraag. Zou je dit bericht willen lezen en doorsturen naar de personen voor wie dit een oplossing zou kunnen zijn? ******** ... Lees verder


CORONA enzo (update vrijdag 13 maart, 12:00 uur)

Door alle ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus willen wij je met dit bericht op de hoogte brengen van ons beleid hierin en de maatregelen die wij tot nu toe hebben genomen. Wij volgen hierin d... Lees verder


JE EIGEN KANTOOR- OF PRAKTIJKRUIMTE

Bij ons kun je een werkruimte huren die bij jou en je leven past. Ze hebben allemaal een even warme en huiselijke uitstraling die iedereen die bij ons binnenkomt als heel prettig ervaart.
Echt heel wat anders dan dat saaie en kille kantoor wat je misschien gewend bent. Bij ons is het mogelijk om op één of meerdere vaste dagen per week in jouw favoriete eigen ruimte te werken. Maar last minute een kamer reserveren kan ook. Snel en overzichtelijk, via ons boekingssysteem. En bij Studio van Hout zijn jouw gasten, klanten of patiënten natuurlijk ook van harte welkom! Hoef je je eigen huis tenminste ook niet op te ruimen. Dat scheelt weer.

WERKRUIMTE HUREN?

Je huurt al een eigen werk- ruimte vanaf € 24,- per dag.

Ik ben benieuwd naar alle werkruimtes >>

DE ZEEPBEL DIE THUISWERKEN HEET

Dat je voor jezelf bent gaan werken is nog steeds je beste beslissing ooit geweest. Weg van kantoor. Helemaal zelfstandig. En werken vanuit huis. Maar dat laatste valt soms best een beetje tegen, vind je niet? Ėven dat wasje erin. Daarna ga ik echt beginnen! Oh, nu piept hij weer. Nou, dan kan ik ook best meteen even die boodschap doen. En het is soms ook best wel alleen zo in je eentje. Zit ik nou weer Facebook te checken? Is het alweer zó laat? Herkenbaar? Lees dan door.

PRIVÉ WERK- EN PRAKTIJKRUIMTES

Bij ons is het mogelijk om op één of meerdere vaste dagen per week een privé werkruimte te reserveren via ons overzichtelijke boekingssysteem. Snel en simpel. Maar last minute reserveren (of binnenvallen) omdat dat rapport echt even af moet, kan natuurlijk ook.

Je huurt al een privé werkruimte voor € 24,00 per dag.

SCHULDGEVOEL

Veel mensen merken dat ze tijdens het thuiswerken snel worden afgeleid door huiselijke dingetjes en dat het soms best eenzaam is. Je verzet minder werk dan je van te voren had bedacht. Met als gevolg dat je ’s avonds nog aan de bak moet. Je brengt je kinderen naar bed maar houdt het verhaaltje zo kort mogelijk. En terwijl je partner lekker gaat sporten, of die serie kijkt, zit jij alsnog met die laptop op schoot. Met een dik vet schuldgevoel.

De ervaring van onze klanten is dat je op onze (flex)werkplekken veel meer werk verzet dan tijdens een dagje thuis- werken. Bovendien heb je gezellig contact en kun je sparren of samenwerken met collega ZZP’ers. Maar jezelf bij ons een dagje opsluiten om even lekker te knallen kan natuurlijk ook.

Coachhuis Kadushi website

FACILITEITEN

Op de momenten dat je bij ons werkt, kun je altijd onbeperkt en kosteloos gebruik maken van:

  • Onbeperkt espresso, cappuccino, kruidenthee, vers muntwater en tussendoortjes
  • Gebruik van copier/ laserprinter
  • Gezamenlijke keuken en ontmoetingsruimte
  • High speed WiFi
  • Gratis en voldoende parkeerplek

TARIEVEN

Je huurt al een eigen werk- of praktijkruimte: v.a. € 24,- per dag

Bekijk alle tarieven

Studio van Hout workspaces lunch
Ja, ik wil een online rondleiding

JA! HOUT MIJ OP DE HOOGTE

Vul hier je e-mailadres in en laat je verras- sen door onze speciale acties.