Verhuur van coachruimtes, praktijkruimtes, flex- en thuiswerkplekken | 06-40715826 | info@studiovanhout.nl

De voordelen van onze WERK- en COACHRUIMTES

  • Al onze werkruimtes voldoen aan de richtlijnen van de beroepsverenigingen en zijn 1,5 meter proof!
  • (Flex)werken. Coachen. Wandelen in de natuur. Yoga. En dat allemaal onder één dak.
  • Warme en creatieve ruimtes waar je ook graag je gasten of cliënten ontvangt. Werken/coachen in huiskamersfeer
  • Onbeperkt koffie, cappuccino, kruidenthee inbegrepen
  • Altijd gratis en voldoende parkeerplek
Mylene Oudejans
afspraakmaken

Nieuws van van hout

METAMORFOSE Studio van Hout + toekomstplannen

2200 schroeven 60 gipsplaten 45 m2 isolatiemateriaal 40 houten balken 15 rollen behang En een maand keihard doorbuffelen (en oh-oh-oh, wat valt die afwerking altijd tegen....) heeft ertoe gel... Lees verder


Ben jij benieuwd naar onze 1,5 meter ruimtes?

Dit is een bericht voor iedereen die opzoek is naar een fijne, veilige privé werk-/coachruimte of al eerder bij ons een werk-/coachruimte heeft gehuurd. En misschien ben je dat in de afgelopen per... Lees verder


Bij ons onbeperkt toiletpapier + handgel

Vandaag ontvangen jullie een kort bericht van ons. Met een brutale vraag. Zou je dit bericht willen lezen en doorsturen naar de personen voor wie dit een oplossing zou kunnen zijn? ******** ... Lees verder


CORONA enzo (update vrijdag 13 maart, 12:00 uur)

Door alle ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus willen wij je met dit bericht op de hoogte brengen van ons beleid hierin en de maatregelen die wij tot nu toe hebben genomen. Wij volgen hierin d... Lees verder


JE EIGEN KANTOOR- OF PRAKTIJKRUIMTE

Bij ons kun je een werkruimte huren die bij jou en je leven past. Ze hebben allemaal een even warme en huiselijke uitstraling die iedereen die bij ons binnenkomt als heel prettig ervaart.
Echt heel wat anders dan dat saaie en kille kantoor wat je misschien gewend bent. Bij ons is het mogelijk om op één of meerdere vaste dagen per week in jouw favoriete eigen ruimte te werken. Maar last minute een kamer reserveren kan ook. Snel en overzichtelijk, via ons boekingssysteem. En bij Studio van Hout zijn jouw gasten, klanten of patiënten natuurlijk ook van harte welkom! Hoef je je eigen huis tenminste ook niet op te ruimen. Dat scheelt weer.

WERKRUIMTE HUREN?

Je huurt al een eigen werk- ruimte vanaf € 24,- per dag.

Ik ben benieuwd naar alle werkruimtes >>

CORONA: THUISWERKEN EN COACHING

Misschien werk je nu veel vaker thuis. En ben je op zoek naar een plek waar je in alle rust en even los van je privé omgeving kunt werken aan wat op dit moment voor jou belangrijk is. Of videobellen met je collega’s. Ook dat kan via onze supersnelle WiFi-verbinding. Tevens zijn al onze ruimtes 1,5 meter proof en voldoen wij aan de (hygiëne)richtlijnen die door de meeste beroepsverenigingen worden gesteld. Dus als jij en je client graag een face to face coachgesprek willen voeren, dan zijn jullie bij ons van harte welkom!

PRIVÉ WERK- EN PRAKTIJKRUIMTES

Bij ons is het mogelijk om op één of meerdere vaste dagen per week een privé werkruimte te reserveren via ons overzichtelijke boekingssysteem. Snel en simpel. Maar last minute reserveren (of binnenvallen) omdat dat rapport echt even af moet, kan natuurlijk ook.

Je huurt al een privé werkruimte voor € 24,00 per dag.

SCHULDGEVOEL

Veel mensen merken dat ze tijdens het thuiswerken snel worden afgeleid door huiselijke dingetjes en dat het soms best eenzaam is. Je verzet minder werk dan je van te voren had bedacht. Met als gevolg dat je ’s avonds nog aan de bak moet. Je brengt je kinderen naar bed maar houdt het verhaaltje zo kort mogelijk. En terwijl je partner lekker gaat sporten, of die serie kijkt, zit jij alsnog met die laptop op schoot. Met een dik vet schuldgevoel.

De ervaring van onze klanten is dat je op onze (flex)werkplekken veel meer werk verzet dan tijdens een dagje thuis- werken. Bovendien heb je gezellig contact en kun je sparren of samenwerken met collega ZZP’ers. Maar jezelf bij ons een dagje opsluiten om even lekker te knallen kan natuurlijk ook.

Coachhuis Kadushi website

FACILITEITEN

Op de momenten dat je bij ons werkt, kun je altijd onbeperkt en kosteloos gebruik maken van:

  • Hygiëneproducten (al onze ruimtes zijn 1,5 meter proof)
  • Onbeperkt espresso, cappuccino en kruidenthee
  • Gebruik van copier/ laserprinter
  • High speed WiFi
  • Gratis en voldoende parkeerplek

TARIEVEN

Je huurt al een eigen werk- of praktijkruimte: v.a. € 24,- per dag

Bekijk alle tarieven

Studio van Hout workspaces lunch